30 Май 2012
2553831
Тесто за кифлички
Кифлички с мармалад, или сирене
Кифлички с локум
Кифлички с кашкавал
Кифлички с кисело мляко и яйца
Кифлички с масло
Кифлички с мармалад
Кифлички със сирене
Кифлички с плънка по избор
Кифлички със захаросани плодове
Кифлички със сирене
300 г брашно
150 г кисело мляко
150 г сирене
25 г масло
1 бр. яйце
1/2 ч.л. сода
чубрица за поръсване
От брашното, млякото, в което е разтворена содата и белтъка се замесва тесто. Разделя се на питки, които се разточват леко и върху всяка питка се слага от натрошеното сирене. Сгъват се и се слагат в намазнена тавичка, така че краищата да останат отдолу. Намазват се кифлите с жълтък и се поръсват с чубрица. Пекат се до зачервяване (30-35 минути).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари