26 Август 2012
85021
Конфитюр от сини сливи
Конфитюр от пъпеш
Конфитюр от праскови
Конфитюр от зелени доматчета
Конфитюр от моркови
Конфитюр от грозде
Конфитюр от дюли
Конфитюр от ябълки
Конфитюр от ябълки и портокали
Конфитюр от ябълки
1,3 кг ябълки
1 кг захар
1/2 ч.л. (3 г) винена киселина
1 л вода
От захарта и водата се приготвя захарен сироп. Прибавят се измитите, обелени и настъргани на едро ренде ябълки. Вари на силен огън до сгъстяване на сиропа. Прибавя се разтворената в гореща вода винена киселина и се вари още 2-3 минути. След изстиването на конфитюра бурканите се затварят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари