Лесни рецепти за конфитюр

вход през zajenata.bg
85008

Конфитюр от ябълки

1,3 кг ябълки
1 кг захар
1/2 ч.л. (3 г) винена киселина
1 л вода
От захарта и водата се приготвя захарен сироп. Прибавят се измитите, обелени и настъргани на едро ренде ябълки. Вари на силен огън до сгъстяване на сиропа. Прибавя се разтворената в гореща вода винена киселина и се вари още 2-3 минути. След изстиването на конфитюра бурканите се затварят.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft