26 Август 2012
85008
Конфитюр от сини сливи
Конфитюр от пъпеш
Конфитюр от праскови
Конфитюр от зелени доматчета
Конфитюр от моркови
Конфитюр от грозде
Конфитюр от дюли
Конфитюр от ябълки
Конфитюр от ябълки и портокали
Конфитюр от зелени доматчета
1 кг зелени домати
1 бр. лимон
900 г захар
2 ванилии
Доматите се пускат за малко във вряща вода и веднага след това в студена вода. Обелват се и се нарязват на четвъртинки. Слагат се в дълбок съд, заедно с нарязания на кръгчета лимон и смесената с ванилията захар. Престояват така 10-12 часа и след това се варят около 40 минути. Насипват се в бурканчета и се стерилизират 5-10 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари