Бързи ястия с кренвирши

вход през zajenata.bg
340975

Кренвирши с гъби

4 кренвирша
40 гр. брашно
100 гр. стерилизирани гъби
20 гр. соев сос
80 гр. кашкавал
Начин на приготвяне:

Нарязваме кренвиршите на колелца. Посипваме ги с брашно колкото поемат. Запържваме ги в тиган до златисто. Слагаме гъбите и 100 мл. вода. Слагаме соевия сос и бъркаме докато се сгъсти така, че да прави пътечка като се пробва по дъното на тигана. Сипваме в порционна чиния и поръсваме с кашкавала. Невероятно бързо и вкусно.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft