11 Май 2012
340979
Кренвирши в масло
Кренвирши с кашкавал
Загънати кренвирши в тесто
Запечени кренвирши с кашкавал
Запечени кренвирши със сирене
Кюфтета от кренвирши и картофи
Гювече с кренвирши в микровълнова
Гювече с кренвирши
Кренвирши с топено сирене
Кренвирши с гъби
Кренвирши с топено сирене
4-5 кренвирша
1/2 опаковка топено сирене
200 г гъби
2 с.л. масло
черен пипер
1 малка кофичка сметана
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Кренвиршите се нарязват по диагонал и се слагат в стъклен огнеупорен съд, добавят се нарязаните гъби, нарязаното сирене, черния пипер, маслото, сметаната, солта и 1 к.ч. вода, разбърква се, похлупва се с капак. Пече се на умерена фурна до сгъстяване на соса.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари