Бързи ястия с кренвирши

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кренвирши с топено сирене
340979

Кренвирши с топено сирене

4-5 кренвирша
1/2 опаковка топено сирене
200 г гъби
2 с.л. масло
черен пипер
1 малка кофичка сметана
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:

Кренвиршите се нарязват по диагонал и се слагат в стъклен огнеупорен съд, добавят се нарязаните гъби, нарязаното сирене, черния пипер, маслото, сметаната, солта и 1 к.ч. вода, разбърква се, похлупва се с капак. Пече се на умерена фурна до сгъстяване на соса.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft