11 Май 2012
341013
Кренвирши в масло
Кренвирши с кашкавал
Загънати кренвирши в тесто
Запечени кренвирши с кашкавал
Запечени кренвирши със сирене
Кюфтета от кренвирши и картофи
Гювече с кренвирши в микровълнова
Гювече с кренвирши
Кренвирши с топено сирене
Кренвирши с гъби
Кюфтета от кренвирши и картофи
1 кг картофи
3-4 глави лук
2-3 бр. моркови
3-4 пушени кренвирши
1 връзка магданоз
3 бр. яйца
30 г масло
1 с.л. чубрица
черен пепер
2-3 с.л. брашно
сол
Картофите се сваряват, обелват и се намачкват. Към тях се прибавят морковите, лука, кренвиршите, магданоза, 2 бр. яйца, маслото и подправките - всичките нарязани на ситно. От получената смес се правят кюфтета, овалват се в разбито яйце и после в брашно и се пържат в нагорещено олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари