26 Май 2012
3835414
Тутманик с кисело мляко
Тутманик с готово тесто
Тутманик по рецептата на баба ми
Много вкусен тутманик
Тутманик от машина за хляб
Мързелив тутманик
Лесен тутманик
Тутманик на руло
Вкусен тутманик
Лесен тутманик
2 ч.ч. брашно (бяло или пълнозърнесто)
2 яйца
4-5 с.л. растително масло
150 г краве сирене
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода за хляб (бакпулвер)
1 щипка червен пипер (или ким)
сол
Разбиват се добре киселото мляко, яйцата, растителното масло, настърганото сирене и солта. Прибавя се постепенно брашното, предварително пресято със содата за хляб (бакпулвера). Сместа се изсипва в намазнена с масло и набрашнена (или поръсена с галета) тавичка и се пече около 20 мин. в силна фурна. Непосредствено след изваждането от фурната тутманикът се наръсва с червен пипер (или ким).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари