26 Май 2012
3835446
Тутманик с кисело мляко
Тутманик с готово тесто
Тутманик по рецептата на баба ми
Много вкусен тутманик
Тутманик от машина за хляб
Мързелив тутманик
Лесен тутманик
Тутманик на руло
Вкусен тутманик
Много вкусен тутманик
В 200мл топла вода слагам 1/2 пакетче мая и 1с.л. захар.Като шупне добавяме 2-3с.л.сол,2 яйца,1ч.ч.кисело мляко и започваме да месим тестото.Като втаса го разделяме на три топки, с намазнени ръце раздърпваме на кора първата топка,поливаме леко с олио,натрошаваме сирене и слагаме втората кора,процедираме по същият начин като при първата кора,следва и третата кора.Завиваме на руло,като издърпваме по дължина рулото.Режем на парчета около 3-4пръстта дебелина и обръщаме с разреза нагоре в намазнена тава,става като цвете.Печем на 250 градуса до готовност,мажем с масло и оставяме още за 5 минути във фурната
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари