Пухкав тутманик рецепти

вход през zajenata.bg
3835446

Много вкусен тутманик

В 200мл топла вода слагам 1/2 пакетче мая и 1с.л. захар.Като шупне добавяме 2-3с.л.сол,2 яйца,1ч.ч.кисело мляко и започваме да месим тестото.Като втаса го разделяме на три топки, с намазнени ръце раздърпваме на кора първата топка,поливаме леко с олио,натрошаваме сирене и слагаме втората кора,процедираме по същият начин като при първата кора,следва и третата кора.Завиваме на руло,като издърпваме по дължина рулото.Режем на парчета около 3-4пръстта дебелина и обръщаме с разреза нагоре в намазнена тава,става като цвете.Печем на 250 градуса до готовност,мажем с масло и оставяме още за 5 минути във фурната

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft