31 Май 2012
284596
Тиквички с млечен сос
Задушено пиле в тенджера под налягане
Шишчета с колбаси
Задушени зеленчуци
Сирене по шопски в тава
Пълнена пъстърва
Картофи плакия
Омлет с гъби
Печени чушки с яйца и сирене
Кашкавал пане
Омлет с гъби
10 яйца, 2 кафени чашки прясно мляко, 100 г мазнина, 300 г пресни гъби, 1 кафена чашка вода, черен пипер и сол на вкус.
Гъбите се почистват и измиват, нарязват се на дребно заедно с пън четата и се задушават в ? от мазнината и водата до омекване. Прибавят се към разбитите с млякото яйца и се разбъркват добре. От сместа се изпържват омлети (по 1 за порция) от двете страни до зачервяване в останалата мазнина, които веднага се поднасят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари