Вкусно свинско с ориз
Свинско с ориз и грах рецепта
Свинско по китайски с гарнитура ориз
Ризото със свинско и зеленчуци
Вкусно свинско с ориз по китайски
Ориз със свинско месо
Задушено свинско с ориз
Свински хапки върху ориз
Ориз със свинско месо
800 г свинско месо
1 и 1/2 ч.ч. ориз
1 средна глава лук
4 ч.ч. бульон или вода
3 с.л олио
сол, черен пипер, джоджен
Месото се нарязва на парчета и се вари в подсолена вода. Лукът се нарязва на ситно и се запържва леко. Добавя се почистеният и измит ориз. Посолява се леко, добавя се черен пипер и джоджен и се запържва, докато стане прозрачен.
Месото се подржда в неголяма тавичка, добавя се оризът и се разбърква. Прибавят се 4 ч.ч. от бульона, в който е вряло месото, или 4 ч.ч. вода. Слага се в загрята фурна и се пече до готовност.
* За да стане оризът по- рехав, изключете фурната още докато оризът е с консистенция на каша и оставете във фурната.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари