Вкусни пилешки бутчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Панирани пилешки бутчета
873294

Панирани пилешки бутчета

Приготвяне

30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3

Продукти:
пилешко месо - 6 бр. бутчета
яйца - 3 бр.
прясно мляко - 80 мл
червен пипер - 1 ч.л.
черен пипер - 1/2 ч.л.
сол - на вкус
магданоз - 6 стръка пресен
оцет - 1 с.л.
брашно - 100 г
галета - 100 г
олио - за пържене
Приготвяне:

Измийте пилешките бутчета, подсушете ги и ги натъркайте със сол, черен и червен пипер. Оставете така да се овкусят.

В голяма чиния разбийте яйцата с прясното мляко и прибавете ситно накълцания магданоз и оцета. Всяко бутче се овалва първо в брашно, после в яйце, а най-накрая се овалва старателно и в галета, която се притиска добре с ръце.

Пилешките бутчета се пържат в силно сгорещено олио. Отцеждат се върху хартиена салфетка и се поднасят с гарнитура по желание. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft