Печени пилешки бутчета със зеленчуков сос
Чеснови пилешки бутчета с картофи
Вкусни пилешки бутчета по италиански
Пилешки бутчета във фолио
Пържени пилешки бутчета с горчица
Пилешки бутчета с медено чеснов сос
Пилешки бутчета със зелени подправки
Пилешки бутчета със сусам
Панирани пилешки бутчета
Пържени пилешки бутчета с горчица
Продукти:
пилешко месо - 800 г пилешки бутчета
кашкавал - 150 г
горчица - 50 г
яйца - 4 броя
галета - 100 г
олио - 50 мл
черен пипер - 2 г
сол - 8 г
Приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно ренде. Добавете горчицата, две яйца, солта, ченият пипер и разбъркайте. Оваляйте пилешките бутчета в направената смес.
Останалите 2 яйца се разбиват до пяна. Овкусените бутчета се овалват в галета, яйце и отново в галета и яйце, след което се пържат в нагорещено масло, докато добият златист отенък.
Поднасят се топли с гарнитура от задушени или варени зеленчуци, кетчуп и горчица.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари