Печени пилешки бутчета със зеленчуков сос
Чеснови пилешки бутчета с картофи
Вкусни пилешки бутчета по италиански
Пилешки бутчета във фолио
Пържени пилешки бутчета с горчица
Пилешки бутчета с медено чеснов сос
Пилешки бутчета със зелени подправки
Пилешки бутчета със сусам
Панирани пилешки бутчета
Пилешки бутчета с медено чеснов сос
Продукти::
пилешко месо - бутчета - 4 бр.
бяло вино - 120 мл.
олио - 100 мл.
масло - 2 с. л.
чесън - 1 глава
брашно - 1 с. л.
кетчуп - 250 гр.
мед - 2 с. л.
лимонов сок - 1 с. л.
сол
черен пипер
ПРИГОТВЯНЕ :
Пилешките бутчета се оставят да киснат в бялото вино за 1 час.
Чесънът се нарязва на едро.
В съд се разтопява маслото и в него се слага чесънът. Поръсва се брашно и след около минута се налива виното. Щом виното се изпари, се прибавят и останалите продукти за соса. Заедно се варят около 3 мин.
Маринованите бутчета се пекат на скара около 20 мин. от всяка страна.
Подреждат се в плато и се заливат със соса.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари