30 Декември 2012
282213
Гювеч с три вида месо
Панирани шницели
Пържени кюфтета
Свинско с кисело зеле
Тузарско ястие за Нова година
Капама за Нова година
Свинско на фурна с бира
Печена пуйка за Нова година
Панирани шницели
800 г свински котлет
100 мл олио
40 г брашно
40 г галета
4 бр. яйца
сол
черен пипер
От месото се оформят котлети, които се начукват много на тънко с намокрено дървено чукче или сатър. За да не се свие при пържене, всеки котлет се нарязва с остър нож по краищата и в средата. Оформените и изтънени шницели се поръсват със сол и смлян черен пипер, овалват се в брашно, в добре разбитите яйца и в галета. Притискат се хубаво с ръце, за да може галетата да поеме от яйцата. Престояват 15-20 минути и след това се пържат в сгорещеното олио. Приготвят се непосредствено преди поднасяне.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари