Празнично меню-основни ястия за Нова година

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печена пуйка за Нова година
282210

Печена пуйка за Нова година

1 пуйка
500 г гъби
300 г ориз
250 г пуешки дроб
350 г бекон
3 кисели зелки
мащерка, джоджен, магданоз
пилешки бульон
Приготвяне:
Пуйката се почиства, след което се осолява.
Останалите продукти се запържват добре, с получената плънка се пълни вътрешността на пуйката.
Поставя се в тава, в която вече е поставено нарязаното зеле.
След като се осоли, пуйката се пълни с полу готовата плънка и се поставя в добре загрята фурна и се пече 4-5 часа при температура 250 градуса. Желателно е да се пече в кален съд. 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft