Празнично меню-основни ястия за Нова година

вход през zajenata.bg
282210

Панирани шницели

800 г свински котлет
100 мл олио
40 г брашно
40 г галета
4 бр. яйца
сол
черен пипер

От месото се оформят котлети, които се начукват много на тънко с намокрено дървено чукче или сатър. За да не се свие при пържене, всеки котлет се нарязва с остър нож по краищата и в средата. Оформените и изтънени шницели се поръсват със сол и смлян черен пипер, овалват се в брашно, в добре разбитите яйца и в галета. Притискат се хубаво с ръце, за да може галетата да поеме от яйцата. Престояват 15-20 минути и след това се пържат в сгорещеното олио. Приготвят се непосредствено преди поднасяне. 

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft