30 Декември 2012
282306
Гювеч с три вида месо
Панирани шницели
Пържени кюфтета
Свинско с кисело зеле
Тузарско ястие за Нова година
Капама за Нова година
Свинско на фурна с бира
Печена пуйка за Нова година
Пържени кюфтета
250 г кайма
1 глава лук
1 яйце
1 филийка хляб
сол на вкус
магданоз – 3-4 стръка
черен пипер
2-3 лъжици брашно
мазнина за пържене
Приготвяне:
В купа поставете каймата. Добавете нарязаните на ситно лук и магданоз. Филийката потопете във вода, изцедете и натрошете в сместа за кюфтетата. Разбийте и добавете и яйцето. После и подправките и разбъркайте добре.
Оформете от сместа топки с размера на детски юмрук и леко сплескайте. Поставете и оваляйте в брашно. Изпържете в загрята мазнина на умерен огън. Пържете до златисто от двете страни.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари