1 Януари 2013
85405
Петел в гювеч на фурна
Свинска глава за Васильовден
Свинкса глава с кисело зеле
Свинска пача с туршия
Пача със свинско
Свинска пача
Пача от свинска глава
Пача от свинска глава
свинско месо - част от свинска глава
сол - на вкус
чесън
черен пипер
червен пипер - лют
оцет
яйца - сварени, за гарниране
Сложете глава в тенджера под налягане да се свари за около 3 часа със сол на вкус. Трябва месото да се отдели от костите. Нарежете месото на дребни парченца и прецедете на 2 пъти бульона.
Сипете го в друга тенджера и сложете да ври на котлона. При нужда долейте още гореща вода и сипете месото към бульона.
Овкусете с черен пипер и още малко сол. Щом отново заври, махнете от котлона. Поднесете порция топла пача със сварено яйце, подправена със счукан чесън, лют червен пипер и оцет.
Новогодишна трапеза
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари