1 Януари 2013
85401
Петел в гювеч на фурна
Свинска глава за Васильовден
Свинкса глава с кисело зеле
Свинска пача с туршия
Пача със свинско
Свинска пача
Пача от свинска глава
Свинска пача
свински крака - около 1 кг
свински език - 1кг
свински уши - 1 кг
свински сърца - 2 кг
майорана - 10 г
черен пипер - 10 г
чесън - 10 г
сол
Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят се сваряват. Обезкостете свинските крачета след това и обелете езиците.
Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето.
Оставете на студено да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета.
Новогодишна трапеза
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари