Какво да сложим на трапезата на Васильовден

вход през zajenata.bg
85401
Свинска пача

Свинска пача

свински крака - около 1 кг
свински език - 1кг
свински уши - 1 кг
свински сърца - 2 кг
майорана - 10 г
черен пипер - 10 г
чесън - 10 г
сол

Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят се сваряват. Обезкостете свинските крачета след това и обелете езиците.

Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето.

Оставете на студено да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета. 

1 2 3 4 5
6
7
Новогодишна трапеза
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft