1 Януари 2013
85830
Петел в гювеч на фурна
Свинска глава за Васильовден
Свинкса глава с кисело зеле
Свинска пача с туршия
Пача със свинско
Свинска пача
Пача от свинска глава
Свинкса глава с кисело зеле
свинско месо - 400 гр.
кисело зеле - 1200 гр.
мас - 100 гр.
червен пипер
сол - на вкус
Месото от свинската глава се запържва леко.
Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото. Запича се във фурната.
Поднася се топло.
Добре е да се вземе месо от бузите на главата, защото там има повече мазнини.
Новогодишна трапеза
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари