Какво да сложим на трапезата на Васильовден

вход през zajenata.bg
85401

Свинска пача с туршия

свински крачета - 4 броя
свински уши - 4 броя
свинска глава - 1 част
черен пипер - няколко зърна
чесън - 1 глава
моркови - от туршия, може и чушки
кисели краставички - от буркан
сол
червен пипер - 1/2 ч.л.

Сварете свинските крачета, уши и глава в тенджера под налягане с малко сол. Варете около 2 часа, докато месото се отдели от кокалите. Кокалите се отстраняват, а месото се реже на парченца.

Бульонът се прецежда и се слага да заври в друга тенджера заедно с месото. Щом кипне, се маха от котлона и се разбърква със счукания чесън, черен пипер, малко червен пипер и сол, ако е нужно.

Оставете пачата да се охлади. Във форми разпределете резени от моркови и кисели краставички, долейте бавно от пачата и оставете на студено да се желира. 

1 2 3
4
5 6 7
Новогодишна трапеза
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft