1 Януари 2013
85435
Петел в гювеч на фурна
Свинска глава за Васильовден
Свинкса глава с кисело зеле
Свинска пача с туршия
Пача със свинско
Свинска пача
Пача от свинска глава
Пача със свинско
свинско месо - от прясно заклано животно
сол
черен пипер
лук - нарязан
дафинов лист - 1 - 2 броя
джинджифил - парченце (исиот)
Нарежете месото, което ще използвате за пачата, на парченца. Залейте го в дълбок съд с вода да се покрие и го оставете да ври.
От време на време отпенвайте. Добавете сол, черен пипер, нарязан лук, дафинов лист, парченце джинджифил и варете около 1-2 часа.
Щом свинското омекне, снемете от котлона и прецедете пачата. Сложете месото в продълговата или обла чиния, украсете с резени лимон, варени моркови и цвекло.
Залейте с бульона и оставете на студено да се стегне. Може да поднесете свинската пача по руски с кисели краставички и украса по избор.
Новогодишна трапеза
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари