6 Август 2012
174164
Понеделник Червени чушки с яйца
Понеделник Бърза рецепта за филе от сьомга
Вторник Спагети Карбонара
Вторник Шишчета с пилешко и бекон
Сряда Кюфтенца от пилешко
Сряда Яйца със сирене по шопски
Четвъртък Ризото с пилешко
Четвъртък Супа от пиле и царевица
Петък Гулаш със сметана
Петък Бърз бекон с вино
Петък Бърз бекон с вино
500 г бекон
200 мл (1 ч.ч.) червено вино
3-4 скилидки чесън
сок от 1/2 лимон
смлян черен пипер
Приготвяне:
• Беконът се нарязва на парчета.
• Поръсва се с черния пипер и се запържва с малко мазнина до омекване.
• Добавя се виното и се бърка, докато то изври.
• Слагат се пресованият чесън и сокът от лимона, малко сол (ако е необходимо, защото беконът е солен).
• Всичко се разбърква и ястието се сваля от котлона.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари