ПОНЕДЕЛНИК Градинарска чорба
ПОНЕДЕЛНИК Гювеч с риба
ВТОРНИК Грахова супа
ВТОРНИК Кюфтенца с кайма и ориз
СРЯДА Зеленчукова супа с наденица
СРЯДА Картофи с наденица
ЧЕТВЪРТЪК Зеленчукова супа със сирене
ЧЕТВЪРТЪК Свински пържоли по шопски
ПЕТЪК Доматена вегетарианска супа
ПЕТЪК Сирене по родопски
ПЕТЪК Сирене по родопски
Продукти: сирене 0.500 кг, домати 150 г (3-4 бр.), кромид лук 100 г (1-2 глави), масло 100 г (1/2 чаена чаша), яйца 5 бр., зелени пиперки 5 бр., магданоз 1 връзка.
В глинен съд се задушават ситно нарязаият лук и част от доматите, нарязани на дребно, като се прибавя част от маслото. След това се слага сиренето, нарязано на филийки, и се поръсва със ситно нарязаният магданоз. Отгоре се счупват яйцата и се ограждат с нарязаните на колелца домати. Посоляват се, поливат се с останалото масло и пекат във фурна.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари