ПОНЕДЕЛНИК Градинарска чорба
ПОНЕДЕЛНИК Гювеч с риба
ВТОРНИК Грахова супа
ВТОРНИК Кюфтенца с кайма и ориз
СРЯДА Зеленчукова супа с наденица
СРЯДА Картофи с наденица
ЧЕТВЪРТЪК Зеленчукова супа със сирене
ЧЕТВЪРТЪК Свински пържоли по шопски
ПЕТЪК Доматена вегетарианска супа
ПЕТЪК Сирене по родопски
СРЯДА Картофи с наденица
Продукти: картофи 800 г (6-8 бр.), растително масло 50 мл (1/4 чаена чаша), яйца 2 бр., брашно 10 г (1 супена лъжица), наденица 150 г, черен пипер и сол.
Картофите се сваряват , обелват се и се нарязват на кубчета. Половината от тях се изсипват в намазана с мазнина тавичка. Отгоре се нарежда наденицата, нарязана на колелца, и се покрива с останалите картофи. Ястието се залива с млякото и разбитите заедно с брашното яйца, поръсва се с черен пипер и сол на вкус и се пече до зачервяване.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари