ПОНЕДЕЛНИК Градинарска чорба
ПОНЕДЕЛНИК Гювеч с риба
ВТОРНИК Грахова супа
ВТОРНИК Кюфтенца с кайма и ориз
СРЯДА Зеленчукова супа с наденица
СРЯДА Картофи с наденица
ЧЕТВЪРТЪК Зеленчукова супа със сирене
ЧЕТВЪРТЪК Свински пържоли по шопски
ПЕТЪК Доматена вегетарианска супа
ПЕТЪК Сирене по родопски
ЧЕТВЪРТЪК Свински пържоли по шопски
Продукти: свински пържоли 1 кг (5 бр.), кромид лук 150 г (1-2 глави), домати 250 г (4-5 бр.), мас 100 г (1/2 чаена чаша), магданоз 1 връзка, лютиви пиперки 5 бр., сол и черен пипер на вкус.
Пържолите се изпичат на плоча.
Доматите и лукът, нарязанин на дребно, се задушават в мазнината до омекване. Прибавят се лютивите пиперки, ситно нарязаният магданоз, черният пипер и сол на вкус.
При поднасянето на пържолите под и над тях се слага от задушената смес.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари