ПОНЕДЕЛНИК Градинарска чорба
ПОНЕДЕЛНИК Гювеч с риба
ВТОРНИК Грахова супа
ВТОРНИК Кюфтенца с кайма и ориз
СРЯДА Зеленчукова супа с наденица
СРЯДА Картофи с наденица
ЧЕТВЪРТЪК Зеленчукова супа със сирене
ЧЕТВЪРТЪК Свински пържоли по шопски
ПЕТЪК Доматена вегетарианска супа
ПЕТЪК Сирене по родопски
ВТОРНИК Грахова супа
Продукти: пресни гъби 100 г или сушени гъби 2-3 бр., грах консерва 850 г, растително масло 30 мл (3 супени лъжици), лук 50 г (1 глава), моркови 50 г (1 бр.), сол на вкус.
Гъбите се почистват и измиват (сушените гъби се накисват за 1/2 час в студена вода), след което се нарязват на ивички и се варят до омекване. Прибавят се грахът и задушените в мазнината ситно нарязани лук и моркови. Супата се разрежда с 5 чаени чаши топла вода, посолява се и се вари на тих огън още 10-15 минути, след което се поднася.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари