30 Декември 2012
282213
Гювеч с три вида месо
Панирани шницели
Пържени кюфтета
Свинско с кисело зеле
Тузарско ястие за Нова година
Капама за Нова година
Свинско на фурна с бира
Печена пуйка за Нова година
Печена пуйка за Нова година
1 пуйка
500 г гъби
300 г ориз
250 г пуешки дроб
350 г бекон
3 кисели зелки
мащерка, джоджен, магданоз
пилешки бульон
Приготвяне:
Пуйката се почиства, след което се осолява.
Останалите продукти се запържват добре, с получената плънка се пълни вътрешността на пуйката.
Поставя се в тава, в която вече е поставено нарязаното зеле.
След като се осоли, пуйката се пълни с полу готовата плънка и се поставя в добре загрята фурна и се пече 4-5 часа при температура 250 градуса. Желателно е да се пече в кален съд.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари