Патладжани с плънка ПОНЕДЕЛНИК
Лазаня с рикота и спанак ПОНЕДЕЛНИК
Яйца на фурна ВТОРНИК
Пилешки шишчета в марината ВТОРНИК
Тиквички мусака СРЯДА
Свинско с чушки СРЯДА
Паста на фурна със сирене ЧЕТВЪРТЪК
Скумрия плакия ЧЕТВЪРТЪК
Лесни кюфтета на скара ПЕТЪК
Печени зеленчуци ПЕТЪК
Печени зеленчуци ПЕТЪК
1 тиквичка
1 патладжан
1 морков
2 чушки
2 с. л. зехтин
чесън на прах
пикантина
магданоз
За соса:
3 с. л. лимонов сок
3 с. л. портокалов сок
малко кора от портокал-настъргана
щипка розмарин
1 с. л. зехтин
сол и черен пипер
• Зеленчуците се нарязват на тънки ивици, поливат се със зехтина и подправките и се объркват хубаво.
• Пекат се на грил-скара или оребрен тиган за кратко от двете страни.
• Продуктите за соса се смесват и се заливат с него зеленчуците.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари