Патладжани с плънка ПОНЕДЕЛНИК
Лазаня с рикота и спанак ПОНЕДЕЛНИК
Яйца на фурна ВТОРНИК
Пилешки шишчета в марината ВТОРНИК
Тиквички мусака СРЯДА
Свинско с чушки СРЯДА
Паста на фурна със сирене ЧЕТВЪРТЪК
Скумрия плакия ЧЕТВЪРТЪК
Лесни кюфтета на скара ПЕТЪК
Печени зеленчуци ПЕТЪК
Яйца на фурна ВТОРНИК
4 яйца
3 връзки зелен лук
100 мл олио
50 г краве масло
150 мл прясно мляко
100 г натрошено сирене
50 г кашкавал
1 ч. л. червен пипер
смлян черен пипер
сол
Приготвяне:
• Почистеният, измит и нарязан лук се задушава в тавичка до омекването му.
• Подправя със сол и смлян черен пипер.
• Разбърква се и се залива със смес от разбитите в млякото яйца, натрошеното сирене и дребно нарязаният магданоз.
• Отгоре се наръсват с настърганият кашкавал и люспици краве масло.
• Ястието се запича във фурна на 180- 200 С до готовност.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари