Какво да сготвим за вечеря за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Скумрия плакия ЧЕТВЪРТЪК
147060
Скумрия плакия ЧЕТВЪРТЪК

Скумрия плакия ЧЕТВЪРТЪК

1 кг скумрия
5-6 глави кромид лук
1 глава целина
1/2 ч. ч. олио
1 с. л. брашно
1 ч. л. червен пипер
1 връзка магданоз

10 зърна черен пипер
2 дафинови листа
сол
1 глава чесън
4-5 домата
Приготвяне:

• Рибата се изчиства, измива и нарязва на парчета, които се нареждат в тавичка.
• Лукът и целината се обелват и нарязват и се задушават в олио.
• Като омекнат, се прибавят брашното и червеният пипер и се разрежда с вода до умерена гъстота.
• Прибавят се останалите подправки.
• Оставя се всичко да заври и веднага се слагат парчетата риба, оваляни в брашното.
• Изсипва се в тавичка и върху рибата се нареждат нарязаните на филийки домати.
• Поръсва се с магданоз.
• Ястието се пече в умерена фурна (180 С) и се поднася студено. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft