Патладжани с плънка ПОНЕДЕЛНИК
Лазаня с рикота и спанак ПОНЕДЕЛНИК
Яйца на фурна ВТОРНИК
Пилешки шишчета в марината ВТОРНИК
Тиквички мусака СРЯДА
Свинско с чушки СРЯДА
Паста на фурна със сирене ЧЕТВЪРТЪК
Скумрия плакия ЧЕТВЪРТЪК
Лесни кюфтета на скара ПЕТЪК
Печени зеленчуци ПЕТЪК
Скумрия плакия ЧЕТВЪРТЪК
1 кг скумрия
5-6 глави кромид лук
1 глава целина
1/2 ч. ч. олио
1 с. л. брашно
1 ч. л. червен пипер
1 връзка магданоз
10 зърна черен пипер
2 дафинови листа
сол
1 глава чесън
4-5 домата
Приготвяне:
• Рибата се изчиства, измива и нарязва на парчета, които се нареждат в тавичка.
• Лукът и целината се обелват и нарязват и се задушават в олио.
• Като омекнат, се прибавят брашното и червеният пипер и се разрежда с вода до умерена гъстота.
• Прибавят се останалите подправки.
• Оставя се всичко да заври и веднага се слагат парчетата риба, оваляни в брашното.
• Изсипва се в тавичка и върху рибата се нареждат нарязаните на филийки домати.
• Поръсва се с магданоз.
• Ястието се пече в умерена фурна (180 С) и се поднася студено.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари