22 Април 2012
237944
Спанак с яйца на фурна ПОНЕДЕЛНИК
Пилешко с бял ориз ПОНЕДЕЛНИК
Свинска кавърма ВТОРНИК
Печени картофи а ла Жак Пепен ВТОРНИК
Печен лук по Холандски СРЯДА
Скумрия със зеленчуци СРЯДА
Шарена вкусотия ЧЕТВЪРТЪК
Леща яхния в гювеч ЧЕТВЪРТЪК
Печен миш-маш ПЕТЪК
Пържени кюфтета ПЕТЪК
Печен миш-маш ПЕТЪК
# 1 глава лук
# 2 бр. белени домати (може и от консерва)
# 250 г кисело мляко
# 3 бр. яйца
# 50-70 г топено сирене
# 100 г кашкавал
# сол, бял пипер (може и универсална подправка)
# олио
Лукът и доматите се задушават, добавят се нарязаните чушки и подправките. Оставя се да се задуши около 10 минути. Изсипва се в керамична или стъклена тавичка. Отгоре се разпределя топеното сирене, начупено на малки парченца. Яйцата се разбиват с киселото мляко, добавя се настъргания кашкавал и се изсипват в тавичката. Пече се до зачервяване.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари