22 Април 2012
237918
Спанак с яйца на фурна ПОНЕДЕЛНИК
Пилешко с бял ориз ПОНЕДЕЛНИК
Свинска кавърма ВТОРНИК
Печени картофи а ла Жак Пепен ВТОРНИК
Печен лук по Холандски СРЯДА
Скумрия със зеленчуци СРЯДА
Шарена вкусотия ЧЕТВЪРТЪК
Леща яхния в гювеч ЧЕТВЪРТЪК
Печен миш-маш ПЕТЪК
Пържени кюфтета ПЕТЪК
Печени картофи а ла Жак Пепен ВТОРНИК
* големи картофи
* сол
* индийско орехче
* черен пипер
* масло
Картофите се слагат във фурна цели и необелени. Пекат се до готовност. Докато са още топли се прави разрез отгоре като кръст. Картофа се натиска едновременно от четири страни, за да се разтвори. В средата се поставя кубче масло. Ръси се със солта, черния пипер и индийското орехче.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари