2 Април 2012
631804
Спанак със застройка ПОНЕДЕЛНИК
Кюфтета по Чирпански ПОНЕДЕЛНИК
Бърза мусака с колбас ПОНЕДЕЛНИК
Картофи с грах на фурна ВТОРНИК
Маслена риба на фурна ВТОРНИК
Пица Калцоне ВТОРНИК
Сувлаки на шиш СРЯДА
Прясно зеле по ловджийски СРЯДА
Печен миш-маш СРЯДА
Руло Мозайка ЧЕТВЪРТЪК
Яхния от стар фасул ЧЕТВЪРТЪК
Пиле с грах и моркови ЧЕТВЪРТЪК
Телешко в гювечета ПЕТЪК
Ориз с гъби на фурна ПЕТЪК
Картофени кюфтенца с лук и сирене ПЕТЪК
Печен миш-маш СРЯДА
* 5-6 бр. печени, белени чушки
* 1 глава лук
* 2 бр. белени домати (може и от консерва)
* 250 г кисело мляко
* 3 бр. яйца
* 50-70 г топено сирене
* 100 г кашкавал
* сол, бял пипер (може и универсална подправка)
* олио
Лукът и доматите се задушават, добавят се нарязаните чушки и подправките. Оставя се да се задуши около 10 минути. Изсипва се в керамична или стъклена тавичка. Отгоре се разпределя топеното сирене, начупено на малки парченца. Яйцата се разбиват с киселото мляко, добавя се настъргания кашкавал и се изсипват в тавичката. Пече се до зачервяване.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари