2 Април 2012
632221
Спанак със застройка ПОНЕДЕЛНИК
Кюфтета по Чирпански ПОНЕДЕЛНИК
Бърза мусака с колбас ПОНЕДЕЛНИК
Картофи с грах на фурна ВТОРНИК
Маслена риба на фурна ВТОРНИК
Пица Калцоне ВТОРНИК
Сувлаки на шиш СРЯДА
Прясно зеле по ловджийски СРЯДА
Печен миш-маш СРЯДА
Руло Мозайка ЧЕТВЪРТЪК
Яхния от стар фасул ЧЕТВЪРТЪК
Пиле с грах и моркови ЧЕТВЪРТЪК
Телешко в гювечета ПЕТЪК
Ориз с гъби на фурна ПЕТЪК
Картофени кюфтенца с лук и сирене ПЕТЪК
Сувлаки на шиш СРЯДА
* свинско или пилешко месо, обезкостено и нарязано на малки кубчета
* едра сол
* черен пипер
* риган
* подправка за пилешко по избор (ако се прави с пилешко)
* зехтин
* лимон
Месото предварително се осолява с подправките и се потапя в зехтин, объркан с лимонов сок. Кубчетата месо се набождат на дървени клечки (шишчета). Пекат се на жар или на скара.
Количеството на месото зависи от това колко броя искате да направите - от 1 кг месо излизат около 15 бр. На едно шишче се нареждат 5-6 кубчета месо, като края се оставя свободен, за да можем да го държим.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари