2 Април 2012
631822
Спанак със застройка ПОНЕДЕЛНИК
Кюфтета по Чирпански ПОНЕДЕЛНИК
Бърза мусака с колбас ПОНЕДЕЛНИК
Картофи с грах на фурна ВТОРНИК
Маслена риба на фурна ВТОРНИК
Пица Калцоне ВТОРНИК
Сувлаки на шиш СРЯДА
Прясно зеле по ловджийски СРЯДА
Печен миш-маш СРЯДА
Руло Мозайка ЧЕТВЪРТЪК
Яхния от стар фасул ЧЕТВЪРТЪК
Пиле с грах и моркови ЧЕТВЪРТЪК
Телешко в гювечета ПЕТЪК
Ориз с гъби на фурна ПЕТЪК
Картофени кюфтенца с лук и сирене ПЕТЪК
Бърза мусака с колбас ПОНЕДЕЛНИК
* 1 кг картофи
* 300-400 колбас по избор
* около 200 г сирене
* 3-5 бр. яйца
* чубрица, сол
* олио
Обелените картофи се нарязват на кубчета или филийки. Поставят се в тава и се поръсват със сол и чубрица и се разбъркват. Добавя се малко вода и олио и се пекат. Като се зачервят, отгоре се нарежда нарязания колбас и натрошеното сирене. Запича се за около 10-15 минути. Залива се с леко разбитите яйца. Отново се запича докато се зачерви.
Поднася се със салата или туршия - според сезона.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари