Какво да сготвим от понеделник до петък за обяд

вход през zajenata.bg
631792
Руло Мозайка ЧЕТВЪРТЪК

Руло Мозайка ЧЕТВЪРТЪК

* 1 кг кайма
* 2 бр. сварени яйца
* 2 бр. сварени моркова
* 2-3 бр. кисели краставички
* 1/2 ч.ч. сварен грах
* 1 глава лук
* 1 бр. яйце
* чубрица, млян черен пипер
* олио, галета

Каймата се омесва с подправките и нарязаните на малки кубчета зеленчуци, като лукът се претрива с малко сол предварително. Слага се в продълговата форма (използвах такава тип еленски гръб), която преди това е намаслена и поръсена с галета. Рулото се заглажда, намазва се с олио и се поръсва с галета. Покрива се с фолио и се пече около 40 минути в загрята фурна. Накрая фолиото се маха, за да се зачерви рулото. Сервира се нарязано на шайби с гарнитура според сезона, а може и да се полее със сос.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft