15 Юни 2012
486810
Задушени пресни картофки и зеленчуци
Картофи на фурна с тиквички
Огретен от картофи
Яхния с пресни картофи
Грах с картофи
Печени картофи а ла Жак Пепен
Пикантни картофи с бира
Картофи на фурна с гъби и топено сирене
Картофи на фурна със сметана
Картофени кюфтета със сиренце
Вкусни картофки по Панагюрски
Пикантни картофи с бира
Продукти:
1.5 кг пресни картофи
1 ч.ч. бира
1 ч.ч. бяло вино
40 г масло
1/2 ч.ч. олио
2 с.л. горчица
3 с.л. соев сос
4 скилидки чесън
пресен розмарин, копър
черен пипер, лют червен пипер, сол
Приготвяне:
Картофките се остъргват от люспите, измиват се и се нареждат в тава. Всички други продукти се смесват, добавя се 1 ч.ч. вода и картофите се заливат със сместа. Разбъркват се добре. Захлупват се с по-голяма тава и се пекат за около 1 час във фурната. При сервиране може да се намажат с масло и да се поръсят с магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари