Печени пилешки бутчета със зеленчуков сос
Чеснови пилешки бутчета с картофи
Вкусни пилешки бутчета по италиански
Пилешки бутчета във фолио
Пържени пилешки бутчета с горчица
Пилешки бутчета с медено чеснов сос
Пилешки бутчета със зелени подправки
Пилешки бутчета със сусам
Панирани пилешки бутчета
Пилешки бутчета със зелени подправки
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
Продукти:
пилешко месо - 4 бутчета
гъби - 3 - 4 с.л. сушени
бульон - 1 пилешки
магданоз - 5 стръка
мащерка - 1 стрък
розмарин - 1 стрък
естрагон - пресен, на вкус
сол
черен пипер
масло - 2 - 3 с.л.
Приготвяне:
Пилешките бутчета поръсете със сол и черен пипер. Подредете ги в намаслена тава и поръсете със сушените гъби. Залейте ги с 1 ч.ч. горещ бульон.
Добавете всички свежи подправки, като по желание може да използвате и техния сух вариант. Върху всяко бутче сложете малко парче масло.
Покрийте тавата с фолио и сложете ястието да се пече за 30 минути в силна фурна. След това налаете малко печката и запечете без фолио за 5-10 минути.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари