Вкусни пилешки бутчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки бутчета с медено чеснов сос
873269

Пилешки бутчета с медено чеснов сос

Продукти::

пилешко месо - бутчета - 4 бр.
бяло вино - 120 мл.
олио - 100 мл.
масло - 2 с. л.
чесън - 1 глава
брашно - 1 с. л.
кетчуп - 250 гр.
мед - 2 с. л.
лимонов сок - 1 с. л.
сол
черен пипер
ПРИГОТВЯНЕ :

Пилешките бутчета се оставят да киснат в бялото вино за 1 час.

Чесънът се нарязва на едро.

В съд се разтопява маслото и в него се слага чесънът. Поръсва се брашно и след около минута се налива виното. Щом виното се изпари, се прибавят и останалите продукти за соса. Заедно се варят около 3 мин.

Маринованите бутчета се пекат на скара около 20 мин. от всяка страна.

Подреждат се в плато и се заливат със соса.  

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft