Пилешки гърди по италиански
пилешки гърди - 1 бр., рулца от раци - 1 бр, .зелена чушка - 1/2 бр., бекон - 1 парче, брашно - за паниране, червен пипер, риган, черен пипер, босилек, бяло вино - 2 с.л., соев сос - 1 ч.л., сол - на вкус, олио - за пържене
Начукваме месото. Слагаме в марината от виното. Престоява 1 час.
Върху месото нареждаме: ролцето от раци, парчето бекон поръсено с черен пипер, зелената чушка нарязана по дължина. Навиваме на руло. Овалваме в соевия сос малко олио.
Панираме в брашно, разбъркано с малко босилек, риган, червен пипер.
В тиган със загрято олио пържим рулото за 2-3 минути
от всяка страна.
Сервираме в чиния, разрязано на 3-4 парчета в диагонал, но не докрая. Завиваме като охлюв.
Гарнираме с резенчета домати, краставици и магданоз.