Лесни рецепти с пилешки гърди

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки гърди по италиански
163883
Пилешки гърди по италиански

Пилешки гърди по италиански

пилешки гърди - 1 бр., рулца от раци - 1 бр, .зелена чушка - 1/2 бр., бекон - 1 парче, брашно - за паниране, червен пипер, риган, черен пипер, босилек, бяло вино - 2 с.л., соев сос - 1 ч.л., сол - на вкус, олио - за пържене

Начукваме месото. Слагаме в марината от виното. Престоява 1 час.

Върху месото нареждаме: ролцето от раци, парчето бекон поръсено с черен пипер, зелената чушка нарязана по дължина. Навиваме на руло. Овалваме в соевия сос малко олио.

Панираме в брашно, разбъркано с малко босилек, риган, червен пипер.

В тиган със загрято олио пържим рулото за 2-3 минути
от всяка страна.

Сервираме в чиния, разрязано на 3-4 парчета в диагонал, но не докрая. Завиваме като охлюв.

Гарнираме с резенчета домати, краставици и магданоз.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft