Лесни рецепти с пилешки гърди

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки гърди със зеленчуци
163866

Пилешки гърди със зеленчуци

пилешки гърди - 200 гр.лук - 1 глава домати - 1 бр.гъби - 50 гр.чушки - 1 червена тиквички - 300 гр.кашкавал - 50 гр.вегета - 1 ч.л.къри - 1 ч.л.

Приготвяне:

Пилешките гърди се нарязват на шайби. Лукът, чушката , тиквичките, гъбите и доматите се нарязват на ситно. Месото се запържва в маслото до златисто.

Изважда се от тигана и последователно се изпържват лукът и тиквичките. Връща се месото и се прибавят доматите. Посолява се с подправките и се оставя да къкри, докато остане на мазнина.

Ястието се прехвърля в сач и се прибавя соевият сос , поръсва се с настърганият кашкавал и се пече в умерено загрята фурна до запичане на кашкавала

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft