6 Март 2013
163866
Пилешки гърди със зеленчуци
Пилешки гърди с къри
Пилешки гърди с пармезан
Пилешки гърди със сирена
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди с топено сирене
Пълнени пилешки гърди
Пилешки гърди с мед и портокали
Пилешки гърди със зеленчуци
пилешки гърди - 200 гр.лук - 1 глава домати - 1 бр.гъби - 50 гр.чушки - 1 червена тиквички - 300 гр.кашкавал - 50 гр.вегета - 1 ч.л.къри - 1 ч.л.
Приготвяне:
Пилешките гърди се нарязват на шайби. Лукът, чушката , тиквичките, гъбите и доматите се нарязват на ситно. Месото се запържва в маслото до златисто.
Изважда се от тигана и последователно се изпържват лукът и тиквичките. Връща се месото и се прибавят доматите. Посолява се с подправките и се оставя да къкри, докато остане на мазнина.
Ястието се прехвърля в сач и се прибавя соевият сос , поръсва се с настърганият кашкавал и се пече в умерено загрята фурна до запичане на кашкавала .
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари