Пилешки гърди с топено сирене
пилешки гърди - 500 грама , печурки - 300 грама, може и други, лук - 1 глава средна, магданоз - 1/2 връзка, прясно мляко - 250 грама, сол - 1 щипка, черен пипер - 1 щипка, джинджифил - 1 щипка по желание, масло - 50 грама, олио - 1 супена лъжица, топено сирене - 300 грама
В дълбок тиган (уок) слагаме олиото, след като се загрее прибавяме маслото. Нарязваме главата лук на малки кубчета и я добавяме към сгорещената мазнина. След като лука стане прозрачен прибавяме гъбите нарязани на филийки.
Нарязваме пилешките гърди на средни кубчета и ги прибавяме към лука и гъбите. Като пилешкото побелее добавяме солта, черния пипер и джинджифила леко да се объркат с продуктите. Прибавяме топеното сирене и бъркаме докато се разтопи и няма бучки, прибавяме прясното мляко и оставяме на тих огън за около 5 минути.
След като сместа леко се сгъсти, но не много защото като изстине ще се желира. Нарязваме магданоза и го прибавяме към ястието.