Лесни рецепти с пилешки гърди

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки гърди с топено сирене
163866

Пилешки гърди с топено сирене

пилешки гърди - 500 грама , печурки - 300 грама, може и други, лук - 1 глава средна, магданоз - 1/2 връзка, прясно мляко - 250 грама, сол - 1 щипка, черен пипер - 1 щипка, джинджифил - 1 щипка по желание, масло - 50 грама, олио - 1 супена лъжица, топено сирене - 300 грама

В дълбок тиган (уок) слагаме олиото, след като се загрее прибавяме маслото. Нарязваме главата лук на малки кубчета и я добавяме към сгорещената мазнина. След като лука стане прозрачен прибавяме гъбите нарязани на филийки.

Нарязваме пилешките гърди на средни кубчета и ги прибавяме към лука и гъбите. Като пилешкото побелее добавяме солта, черния пипер и джинджифила леко да се объркат с продуктите. Прибавяме топеното сирене и бъркаме докато се разтопи и няма бучки, прибавяме прясното мляко и оставяме на тих огън за около 5 минути.

След като сместа леко се сгъсти, но не много защото като изстине ще се желира. Нарязваме магданоза и го прибавяме към ястието.

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft