6 Март 2013
163866
Пилешки гърди със зеленчуци
Пилешки гърди с къри
Пилешки гърди с пармезан
Пилешки гърди със сирена
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди с топено сирене
Пълнени пилешки гърди
Пилешки гърди с мед и портокали
Пилешки гърди с къри
пилешки гърди - 250 г.зеленчуци - 300 гр по избор - моркови, краставица, царевица , грах, лук олио - 20 мл. доматено пюре - 250 гр.къри - 30 гр. на прах куркума - 20 гр. или джинджифил сол черен пипер
Приготвяне:
В тенджера загряваме мазнината и изсипваме нарязаното на ивички пилешко месо. Месото се запържва до бяло и се прибавят едрите зеленчуци, също нарязани.
Под капак се пържи 1-2 минути, след което махаме капака и добавяме останалите зеленчуци и доматеното пюре разбъркано с подправките и 250 мл топла вода.
Оставяме на котлона да ври до омекване на зеленчуците. Гарнира се прекрасно с топка ориз .
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари