11 Юни 2012
168995
Яйца с пилешки дробчета ПОНЕДЕЛНИК
Хемендекс ПОНЕДЕЛНИК
Шишчета с телешко ВТОРНИК
Тиквички с гъби ВТОРНИК
Тиквички с кисело мляко СРЯДА
Спагети Карбонара СРЯДА
Пилешки гърди със сос ЧЕТВЪРТЪК
Омлет с лук ЧЕТВЪРТЪК
Бяла риба на тиган ПЕТЪК
Гюведжета с бекон ПЕТЪК
Пилешки гърди със сос ЧЕТВЪРТЪК
3 броя пилешки гърди
1 щипка мащерка
1 яйце
1 скилидка чесън
2 - 3 клонки магданоз
олио за пържене
царевично брашно за паниране
Използвани рецепти:
сос
Приготвяне:
• Скилидка чесън се накълцва, както и магданоза.
• Обърква се с яйцето и се добавя ситно нарязана мащерка.
• Гърдите се овалват в царевичното брашно, после в яйцето.
• Пържат се на среден огън за около 8 минути.
• Разпределят се по чинии и се заливат със соса.
• Пилешките гърди с креолски сос се поднасят веднага.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари