11 Юни 2012
168964
Яйца с пилешки дробчета ПОНЕДЕЛНИК
Хемендекс ПОНЕДЕЛНИК
Шишчета с телешко ВТОРНИК
Тиквички с гъби ВТОРНИК
Тиквички с кисело мляко СРЯДА
Спагети Карбонара СРЯДА
Пилешки гърди със сос ЧЕТВЪРТЪК
Омлет с лук ЧЕТВЪРТЪК
Бяла риба на тиган ПЕТЪК
Гюведжета с бекон ПЕТЪК
Бяла риба на тиган ПЕТЪК
1 с. л. зехтин
1 глава кромид лук
400 г домати
1 ч. л. кафява захар
2-3 стръка прясна мащерка
1 с. л. соев сос
4 х 200 г филе от бяла риба
Приготвяне:
• Лукът се почиства и нарязва на ситно.
• От стръковете мащерка се откъсват листата.
• В голям тиган се сгорещява зехтинът.
• Добавя се лукът.
• Готви се 5 минути или до златист цвят.
• Прибавят се доматите, захарта, соевият сос и мащерката.
• Всичко се разбърква и довежда до кипване.
• Сосът се оставя да къкри на тих огън 5-7 минути.
• След това се нареждат филетата бяла риба.
• Тиганът се похлупва.
• Здравословната риба на тиган се задушава 8-10 минути или докато омекне.
• Поднася се с печени или варени на пара картофи.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари