Бърза вечеря от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
168964

Бяла риба на тиган ПЕТЪК


1 с. л. зехтин
1 глава кромид лук
400 г домати
1 ч. л. кафява захар
2-3 стръка прясна мащерка
1 с. л. соев сос
4 х 200 г филе от бяла риба 
Приготвяне:

• Лукът се почиства и нарязва на ситно.
• От стръковете мащерка се откъсват листата.
• В голям тиган се сгорещява зехтинът.
• Добавя се лукът.
• Готви се 5 минути или до златист цвят.
• Прибавят се доматите, захарта, соевият сос и мащерката.
• Всичко се разбърква и довежда до кипване.
• Сосът се оставя да къкри на тих огън 5-7 минути.
• След това се нареждат филетата бяла риба.
• Тиганът се похлупва.
• Здравословната риба на тиган се задушава 8-10 минути или докато омекне.
• Поднася се с печени или варени на пара картофи.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft