11 Юни 2012
168964
Яйца с пилешки дробчета ПОНЕДЕЛНИК
Хемендекс ПОНЕДЕЛНИК
Шишчета с телешко ВТОРНИК
Тиквички с гъби ВТОРНИК
Тиквички с кисело мляко СРЯДА
Спагети Карбонара СРЯДА
Пилешки гърди със сос ЧЕТВЪРТЪК
Омлет с лук ЧЕТВЪРТЪК
Бяла риба на тиган ПЕТЪК
Гюведжета с бекон ПЕТЪК
Омлет с лук ЧЕТВЪРТЪК
2 стръка зелен лук
щипка сол
магданоз
смлян черен пипер
2 яйца
Приготвяне:
• Нарязват се на ситно 2 стръка лук.
• Пържат се с малко сол, като най-напред се слага бялата част на лука, а след това зелената.
• Прибавят се магданоз и черен пипер.
• Разбъркват се и се изсипват разбитите и посолени яйца.
• Омлетът с пресен лук се изпържва и се поднася веднага, прегънат на две.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари