Бърза вечеря от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
168964

Омлет с лук ЧЕТВЪРТЪК

2 стръка зелен лук
щипка сол
магданоз
смлян черен пипер
2 яйца
Приготвяне:

• Нарязват се на ситно 2 стръка лук.
• Пържат се с малко сол, като най-напред се слага бялата част на лука, а след това зелената.
• Прибавят се магданоз и черен пипер.
• Разбъркват се и се изсипват разбитите и посолени яйца.
• Омлетът с пресен лук се изпържва и се поднася веднага, прегънат на две.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft