11 Юни 2012
168964
Яйца с пилешки дробчета ПОНЕДЕЛНИК
Хемендекс ПОНЕДЕЛНИК
Шишчета с телешко ВТОРНИК
Тиквички с гъби ВТОРНИК
Тиквички с кисело мляко СРЯДА
Спагети Карбонара СРЯДА
Пилешки гърди със сос ЧЕТВЪРТЪК
Омлет с лук ЧЕТВЪРТЪК
Бяла риба на тиган ПЕТЪК
Гюведжета с бекон ПЕТЪК
Хемендекс ПОНЕДЕЛНИК
10 яйца, 100 г краве масло, 250 г шунка, 10 зърна черен пипер и сол па вкус.
Шунката (или друг вид колбас) се нарязва на 5 филийки, които се подреждат в тиганче със сгорещената мазнина, изпържват се леко и се обръщат. Върху всяко от тях се счуппат от ниско по 2 яйца, като се внимава да не се разкъса жълтъкът, и се пържат до втвърдяване на белтъка. След нзпържването им в средата на жълтъка на всяко яйце се забожда по 1 зърно черен пипер.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари