Бързи идеи за вечеря на тиган

вход през zajenata.bg
240752

Пилешки сърца на тиган

1. 500 грама пилешки сърца (най-добре охладени)
2. 3 супени лъжици краве масло
3. дафинов лист
4. 1 чаена лъжица червен пипер
5. ½ чаена лъжица черен пипер

Пилешки сърца в масло на тиган

Пилешки сърца в маслко на тиган
Рецептата за пилешки сърца в масло на тиган в две стъпки:

1.Първата и най-важна стъпка е да подготвите пилешките сърца. Както е известно, сърцето е мускул, което пък означава, че не е много крехко, затова и задължително трябва да бъде подложено на предварителна обработка. Измивате добре пилешките сърца и ги варите заедно с дафиновия лист и ½ чаена лъжица сол около 30 минути, след което ги отцеждате добре.

2.В сгорещеното масло изсипвате отцедените пилешки сърца и ги задушавате за десетина минути. Накрая добавяте червения и черния пипер и задушавате за още около минута, като разбърквате добре, за да могат всички сърчица да се овкусят добре. Важно е да не пържите дълго сърцата след като добавите червения пипер, тъй като той бързо прегаря и придава нежелан горчив вкус.

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft